Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

19-10-2011: Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 7:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Δημ. Σχολείου Παιανίας όπου σημειώθηκε απαρτία.
Η Ημερήσια Διάταξη περιελάμβανε την συζήτηση των κυριοτέρων θεμάτων που απασχόλησαν το σύλλογο κατά την περσινή σχολική χρονιά και για τα οποία το Δ.Σ. συνεχίζει τις προσπάθειες για την επίλυσή τους και φέτος.  Σε αυτό το πλαίσιο οι γονείς ενημερώθηκαν εκ νέου για τα κτιριακά προβλήματα και για τη μη παράδοση του σχολείου από τον κατασκευαστή, καθώς και για την πορεία της μονοδρόμησης της Γ. Κατσιμίχα και τα κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργούνται κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών. Μετά από εκτεταμένη συζήτηση τα μέλη αποφάσισαν την συνέχιση της όχλησης από πλευράς τους Συλλόγου με επιστολές προς όλους τους υπεύθυνους.
Αναφέρθηκε επίσης και η οργάνωση τμημάτων της Σχολής Γονέων, μια επιτυχημένη δράση αποκλειστικά του Συλλόγου μας που πραγματοποιείται με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Παιανία. Ο φετινός κύκλος που θα αποτελείται από 25 ώρες διδασκαλίας  θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου 2011 και τα μαθήματα θα  γίνονται κάθε Παρασκευή στις 5.30 το απόγευμα.  Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση πατήστε εδώ.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να διαβάσουν τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης  πατώντας  εδώ
Κλείνοντας την ενημέρωση η πρόεδρος κ. Γιώτα Γκουρτζιούμη κάλεσε τους γονείς να συμμετέχουν ενεργά στη σχολική κοινότητα προσφέροντας εθελοντική εργασία, να προτείνουν νέες δράσεις και να ενταχθούν σε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ που διοργανώνει το Δ. Σ.
Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για όλους και σε όλους τους τομείς. Ενωμένοι όλοι εμείς οι γονείς και με κινητήρια δύναμη την αγάπη για τα παιδιά μας, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ώστε να γίνει πιο άνετη, ασφαλής, δημιουργική και εποικοδομητική, η σχολική τους ζωή….
Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσα από την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της ιστοσελίδας μας καθώς και στο e-mail του Συλλόγου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου