Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝΑγαπητά παιδιά του σχολείου μας...
  

Σ' αυτή τη σελίδα θα βρείτε διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες καθώς και παιχνίδια που μπορούν να σας διασκεδάσουν εποικοδομητικά . Πρώτα απ' όλα όμως θέλουμε να σας γνωρίσουμε ένα side που αφορά την   Ασφάλεια στο Διαδίκτυο Παρακολουθήστε την ιστορία του Νικόλα και απαντήστε στις ερωτήσεις.
Καλή διασκέδαση!
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σπουδαίο!!! Ευχαριστούμε τη φίλη Φωτεινή που μας το έστειλε!


http://www.tuxpaint.org/  Χρειάζεται κατέβασμα και εγκατάσταση με τη βοήθεια
του μπαμπά ή της μαμάς .. Καλό και δωρεάν  παιχνίδι ζωγραφικής με πολλά εργαλεία (tools).

WildWebWoods Ένα παιχνίδι του συμβουλίου της Ευρώπης για την ασφάλεια στο internet...

...και μην ξεχνάτε ποτέ πως το καλύτερο παιχνίδι είναι αυτό που θα παίξετε στη φύση παρέα με τους φίλους σας! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣwww.imeakia.gr. Είναι ο δικτυακός τόπος του Ινστιτούτου Μείζονος Ελληνισμού απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Με ξεναγούς δέκα ήρωες-καρτούν, οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια γνώσεων, να ζωγραφίσουν και να εκτυπώσουν τα σχέδιά τους, να «κατεβάσουν» χρήσιμες εφαρμογές για τον υπολογιστή τους, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

www.mikrosanagnostis.gr. Είναι η ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου για παιδιά ηλικίας 3-13 ετών. Τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν βιβλία online, να αναζητήσουν ένα βιβλίο, να ακούσουν ηθοποιούς να τους διαβάζουν ιστορίες, να αποκτήσουν γνώσεις για διαφορετικά θέματα κάθε μήνα, να γνωρίσουν δημιουργούς, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς κ.ά.
 
http://kids.oasp.gr/ Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας τα παιδιά μπορούν να βρουν πληροφορίες για τους σεισμούς στην Ελλάδα και να εκπαιδευτούν, με ήρωες-καρτούν, στη σωστή αντίδραση σε περίπτωση σεισμού.