Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Έκθεση Εικαστικών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση εικαστικών των μαθητών του σχολείου μας στο Κτήριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, κλείνοντας τη φετινή σχολική χρονιά με εικόνες, χρώματα και δημιουργίες που πλημμύρισαν το Πνευματικό Κέντρο και μας ταξιδέψανε μέσα από τα μάτια των παιδιών μας σε κόσμους όμορφους, μαγικούς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την δασκάλα των εικαστικών του σχολείου μας κ. Μάρθα Κλήμου, που στάθηκε με τρυφερότητα δίπλα στα παιδιά μας αναδεικνύοντας την δημιουργικότητά τους. Το αποτέλεσμα ήταν πράγματι υπέροχο και μας έκανε σαν γονείς να αισθανθούμε περήφανοι για τις «μικρές δημιουργίες».
Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που στάθηκαν και θαύμασαν τα έργα των μαθητών τους και τον διευθυντή κ. Σταμούλη που στηρίζει πάντα όλες μας τις ενέργειες.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την κ. Αγγέλικα Στουραΐτη και όλα τα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου για την φιλοξενία και την ευγενική τους βοήθεια στην προσπάθειά μας αυτή.
Τα έργα της έκθεσης στολίζουν πλέον τους διαδρόμους του σχολείου μας και περιμένουν την συντροφιά των δημιουργών τους με την καινούρια σχολική χρονιά το Σεπτέμβρη!
 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου