Κυριακή 12 Ιουνίου 2011


    
Σ ύ λ λ ο γ ο ς    Γ ο ν έ ω ν    και    Κ η δ ε μ ό ν ω ν    των    Μ α θ η τ ώ ν
  του  1ου  Δ η μ ο τ ι κ ο ύ  Σ χ ο λ ε ί ο υ   Π α ι α ν ί α ς    Α τ τ ι κ ή ς


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,                                                         
 Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις δράσεις του Συλλόγου,  αλλά και εκείνους που προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτών των δράσεων.
Στους μαθητές της έκτης τάξης που αποφοιτούν, τους ευχόμαστε  ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ στο Γυμνάσιο.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης για το πρόγραμμα των τελευταίων εκδηλώσεων του Συλλόγου μας γι’αυτή τη σχολική χρονιά που έχει ως εξής:
Ø Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 19:00-21:00μμ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Κ.Ε.Ε. στην Πλατεία Ζωοδόχου Πηγής η εκδήλωση  Ελάτε να παίξουμε σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, όπου τα παιδιά θα παίξουν ομαδικά παιχνίδια.
Ø Από την Παρασκευή 17/6-20/6 διοργανώνουμε Έκθεση  Ζωγραφικής των παιδιών του Σχολείου μας σε συνεργασία με τη δασκάλα των εικαστικών κ.Μάρθα Κλήμου στο Πνευματικό Κέντρο. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 18:00-21:00μμ εκτός από την Κυριακή όπου θα λειτουργήσει από  τις 11:00πμ.-13:00μμ και το απόγευμα από τις 18:00-21:00μμ.
Ø Την Κυριακή 19/6 στις 8:30μμ, στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας ο Επιμορφωτικός Σύλλογος θα παρουσιάσει την παράσταση κουκλοθεάτρου «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» με το παιδικό του τμήμα.
Ø Τη Δευτέρα 20/6 στο χώρο της έκθεσης θα διεξαχθεί η κλήρωση από τη λαχειοφόρο αγορά  του Συλλόγου μας.
                                                                                                                  Σας  ευχόμαστε  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Για το Σύλλογο Γονέων
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου